10. Erasmus Uluslararası Personel Haftası

13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında İzmir, Türkiye’de gerçekleştireceğimiz “10. Erasmus Uluslararası Personel Haftası”na sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Daha önceki yıllarda da yaptığımız gibi, eğer Erasmus partneriysek sizi Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında ağırlayabilir ve ders/seminer programlarınızı Erasmus kurallarına göre düzenleyebiliriz. Çalışma alanlarımıza uygun olduğu sürece çok çeşitli ders/seminer konularını memnuniyetle karşılamaktayız.

Bu etkinliğin aynı zamanda çalışma ağlarını bir araya getirmeyi ve hepimiz için yeni işbirliği olanakları sunmayı da amaçlaması nedeniyle tüm ortaklarımızdan çok sayıda katılımcıyı ağırlamak istiyoruz.

Siz veya meslektaşlarınız etkinliğe katılmak isterseniz lütfen https://applyerasmus.yasar.edu.tr/register/ adresinden kayıt yaptırınız. Formun son gönderim tarihi 29/03/2024‘tür. Detaylı sorularınız için [email protected] ile iletişime geçebilirsiniz.

Uluslararası Personel Haftası kapsamında, İşletme Fakültesi öncülüğünde “Entrepreneurship: Diversity and Inclusion Perspectives” başlıklı bir konferans düzenlenecektir. Konferansa katılım, kayıt ve yayın için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Konferansın bildiri çağrısına ulaşmak için lütfen buraya tıklayın. Konferansla ilgili detaylı sorularınız için [email protected] veya [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz. İlgili başvuru formunda sorulan soruda konferansa katılım durumunun belirtilmesi gerekmektedir.

Bilgi ve kültür değişiminde bulunmak için sizleri İzmir’de ağırlamayı iple çekiyoruz.

Yaşar Üniversitesi’nden selamlarımızla.

Detaylı Bilgi için tıklayınız.